ROTTERDAM 3071 AW , Cargadoorskade 33

Prijs kaartje
Hoofdfoto

Prijs: € 215.000 k.k.

Plaats:  ROTTERDAM (ZUID HOLLAND)

Adres:  Cargadoorskade 33    3071 AW
( Appartement  -  Verkocht )

In het kort...

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD FINANCIERING In de Entrepothaven in Rotterdam bevindt zich dit schitterende driekamerappartement op de derde verdieping van het appartementencomplex ‘Marina Toren’. Door de ideale ligging en halfronde vorm van de
Aantal kamers: 3 Aantal slaapkamers: 2
Bouwjaar: 1996 Woonlagen: 0
Perceeloppervlakte: 0 m² Woonoppervlakte: 110 m²
Inhoud: 0 m³ Balkon: Nee
Garage: Nee Tuin: Nee
   
Gegevens makelaardij  
MijnOnlineMakelaar Westerstraat 14 F 3016DH Rotterdam
Telefoon: 010 2232337 Mobiel:
Fax: 010 2232337 E-mailadres: info@mijnonlinemakelaar.nl
Website: http://www.mijnonlinemakelaar.nl  

In de Entrepothaven in Rotterdam bevindt zich dit schitterende driekamerappartement op de derde verdieping van het appartementencomplex ‘Marina Toren’. Door de ideale ligging en halfronde vorm van de woning heeft u niet alleen in de grote vertrekken daglicht in overvloed maar ook een prachtig uitzicht over een unieke plek in Rotterdam.

U komt binnen in de ruimte hal, vanwaar u toegang hebt tot alle ruimtes in het appartement. De ruime en lichte huiskamer (ong. 50m2) biedt een uniek uitzicht over de historische Entrepot jachthaven. Vanuit de woonkamer heeft u ook toegang tot de keuken en bijkeuken, met alle moderne apparatuur (vaatwasser, koelkast, diepvriezer, combi magnetron beschikbaar).
Slaapkamer 1 (20m2) biedt met zijn ramen tot de grond een geweldig uitzicht over de skyline van Rotterdam. Slaapkamer 2 (18m2) biedt zeker net zoveel ruimte en licht.

Kijk verder of plan een bezichtiging voor dit spectaculaire appartement.