Veelgestelde Vragen

  1. Hoe wordt mijn huis weergegeven op funda ?

Servers van MijnOnlineMakelaar hebben een exclusieve xml-koppeling met de servers van funda en andere huizenverkoopsites voor de weergave van uw woning. Hieronder treft u een voorbeeld hoe de woningen weergegeven worden op funda. Belangrijk hierbij is dat uw woning gevonden wordt op de belangrijkste huizenzoeksites zoals funda, jaap, moviq etc. Wanneer een potentiële koper echt geïnteresseerd is in uw woning is uitgebreide info een klik verder zodat de potentiële koper direct op de exclusieve pagina van uw woning terecht komt. Meer informatie kun je vinden op de site van funda (link: funda.nl). Weergave van uw woning op funda is minder gedetailleerd dan die van NVM makelaars. En er kan niet met uitgebreide zoekopties gezocht worden naar uw woning op funda zoals zoeken op 'huizen met tuin of garage'. Er kan ook geen gebruik worden gemaakt van de mogelijkheden van weergave plattegrond. 

  1. Wanneer wordt mijn woning zichtbaar op de site van MijnOnlineMakelaar ?

Nadat u de woning succesvol hebt aangemeld en betaald hebt via Ideal controleren wij de kwaliteit van de tekst en de foto’s die door u geplaatst zijn. In overleg met u worden deze eventueel nog aangepast om de presentatie van uw woning te optimaliseren. Wij checken of de door u opgegeven vraagprijs markt conform is met de vergelijkbare woningen bij u in de buurt. Bij eventuele afwijking in de prijs nemen we eerst contact met u op om ook eventueel de vraagprijs aan te passen. Hierna geven wij uw woning vrij en uw woning wordt eerst zichtbaar op onze site. Binnen enkele dagen wordt uw woning ook zichtbaar op andere huizenverkoopsites zoals funda, jaap, moviq etc.

  1. Kan er overal vandaan in Nederland een woning te koop aangeboden worden via MijnOnlineMakelaar ?

Ja, in heel Nederland kunnen de woningen aangemeld worden.

  1. Als een adviseur van MijnOnlineMakelaar langs komt voor opname van de woning wordt er dan hiervoor extra kosten in rekening gebracht?

Ja, ons scherpe inschrijfgeld van € 499,- geldt als u zelf de woning op onze site aanmeldt. Als een adviseur langs moet komen om uw woning op te nemen in de verkoop (foto’s en tekst worden dan voor u verzorgd) zijn wij genoodzaakt hiervoor eenmalige voorrijkosten van € 49,- in rekening te brengen.

  1. Hoeveel foto’s van mijn woning kan/mag ik plaatsen op de site?

U kunt 10-12 foto’s van uw woning uploaden bij het aanmelden.

  1. Hoe kan ik eventuele wijzigingen doorgeven na plaatsing van mijn woning doorgeven ?

U kunt een e-mail sturen met de wijzigingen naar info@mijnonlinemakelaar of de wijzigingen telefonisch doorgeven.

  1. Waar kan ik de algemene voorwaarden terugvinden ?

U kunt onze Algemene Voorwaarden openen door deze tekst te klikken.

  1. Hoe is de privacy policy van MijnOnlineMakelaar ?

Bij uw bezoek aan onze website kan er zowel direct als indirect persoonsgegevens over u verzameld worden. MijnOnlineMakelaar zal deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken in overeenstemming met de in dit privacy statement omschreven doeleinden en alles in het werk stellen om de verzamelde informatie zo goed mogelijk te beschermen. Wij gebruiken uw gegevens voor het verstrekken van informatie, het aanbieden van offertes en het verwerken van door u gesloten verzekeringen. Als u niet op prijs stelt de informatie over diensten en producten van MijnOnlineMakelaar te ontvangen, dan dient u dat ons kenbaar te maken. Uw persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt. Wij gebruiken alleen díe gegevens die nodig zijn voor een optimale dienstverlening. Voor zover dat niet voortvloeit uit de wet of uit verplichtingen die wij jegens u zijn aangegaan, worden zonder uw toestemming geen persoonsgegevens aan derden verstrekt. Dit Privacy Statement is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. MijnOnlineMakelaar heeft het recht om ieder moment zonder voorafgaand aankondiging wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Om op de hoogte te blijven van deze wijzigingen adviseren wij u dit privacy statement geregeld te raadplegen.