Woning Verkopen

Je huis verkopen voor € 499,- + € 699 bij verkoop. Je betaalt bij het aanmelden € 499,- . Pas waneer je huis verkocht is, brengen we € 699,- in rekening. Je bespaart hiermee duizenden euro’s aan courtage geld. Want doorgaands wordt er 1,5% a 2% doorberekend door de traditionele makelaar.

 

Hoe werkt het ?

 

Wij doen de rest

 

Waarom MijnOnlineMakelaar ?

Onze dienstverlening is aangepast aan het gedrag van potentiële huizenkoper. Hoe is het gedrag van potentiële huizenkoper ?

Stap 1 - gevonden worden op de belangrijkste site’s.

Huizenkoper weet vooraf wat voor soort woning bijv. een rijtjeshuis of een appartement, waar en in welke prijsklasse hij een huis wilt kopen. Want huizenkoper heeft vaak laten berekenen wat hij maximaal aan hypotheek kan krijgen bij de bank voordat hij op zoek gaat naar een huis. En hij weet precies welke regio/stad/wijk hij wil kopen. En vervolgens met deze zoekcriteria gaat de huizenkoper eerst achter de pc de nodige onderzoek doen. Men bezoekt eerst de populaire huizensites zoals Funda, Jaap, Zuka etc. Dus je huis moet gevonden worden op deze belangrijkste huizenzoeksite’s. MijnOnlineMakelaar zorgt hiervoor. Uit zoekresultaten maakt hij een lijst die hij wil bezichtigen.

Stap 2 - de presentatie

Eenmaal je huis gevonden op de site. Dan moet de presentatie van je huis op de website goed zijn. Goede foto’s en uitgebreide informatie over je woning zijn daarom belangrijk. Je plaats je foto’s en tekst op onze site of wij doen ’t voor je. Als je ’t zelf doet checken we de foto’s en de tekst voor je. Dus in beide gevallen zorgt MijnOnlineMakelaar ervoor dat je huis goed gepresenteerd wordt. Indien je ’t wenst schakelen we ook tegen meer kosten een professionele fotograaf in.

Stap 3 - de bezichtiging

Potentiële koper wenst een afspraak voor de bezichtiging van je huis. Hij neemt hiervoor contact met ons op. In overleg met jou regelt MijnOnlineMakelaar de bezichtiging afspraken voor je. Je ontvangt de kopers en laat je je huis zien.

Stap 4 – de onderhandeling

Na de bezichtiging als de kopers verder geïnteresseerd zijn volgt er een bod waarmee de onderhandelingsfase start. MijnOnlineMakelaar doet de onderhandelingen voor je.

Stap 5 – het papierwerk

Wanneer overeenstemming is bereikt over de prijs moet er een koopovereenkomst opgemaakt worden voor de ondertekening.

MijnOnlineMakelaar zorgt voor de opmaak en ondertekening van de koopovereenkomst. Vervolgens verzenden wij alle stukken naar de notaris voor je. En we plannen de afspraak voor de levering en overdracht bij de notaris.

Stap 6 – de overdracht

Op de afgesproken datum teken je bij de notaris voor de levering van je huis. De notaris zorgt verder voor de afhandeling. Hij zorgt o.a. dat je eventuele hypotheekschuld afgelost wordt en de eventuele overwaarde naar je overgemaakt wordt.

Hiermee is het hele verkooptraject voltooid. Zoals je ziet is MijnOnlineMakelaar bij iedere fase nauw betrokken bij de verkoop van je woning. En dat alles voor slechts € 499,-. Verder heeft MijnOnlineMakelaar ‘no cure no pay’ principe ingevoerd. Pas waneer je huis verkocht is brengen we je nog € 699,- verkoopfee in rekening.

Hiermee is MijnOnlineMakelaar de goedkoopste makelaar van Nederland. Genoeg redenen dus om je huis via MijnOnlineMakelaar te koop te zetten !